Perjantaina illalla Petäjävedellä sattui vakava liikenneonnettomuus, jonka myötä Petäjäveden Uusi Vuosi -tapahtuma on päätetty perua.
Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa, että perjantaina 29.12.2023 noin kello 19.30 Petäjäveden Kukkarontiellä sattuneessa onnettomuudessa menehtyi alle 18-vuotias nuori ja kaksi muuta henkilöä loukkaantui.
Kyseessä oli ohitustilanteessa tapahtunut kahden henkilöauton välinen nokkakolari, jossa ohittamaan lähtenyt henkilöauto törmäsi vastaantulevien kaistalla toiseen henkilöautoon ja tämän seurauksena ohittava ajoneuvo ajautui ojaan ja syttyi palamaan.
Onnettomuudessa kuoli alle 18-vuotias matkustaja, joka oli ohittamaan lähteneen henkilöauton kyydissä. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantuivat kyseisen henkilöauton kuljettaja sekä toisen osallisena olleen henkilöauton matkustaja.
Tänään lauantaina 30.12. kello 17-19 Petäjäveden kirkko on auki hiljentymistä varten liikenneonnettomuuden johdosta. Paikalla on Petäjäveden seurakunnasta seurakuntapastori Johanna Mehto.
Onnettomuus koskettaa Petäjäveden Petäjäisten jalkapalloyhteisöä, sillä onnettomuudessa on ollut osallisena seuran jäseniä. Onnettomuuden myötä Petäjäveden Petäjäiset peruu Petäjäveden Uusi Vuosi -tapahtuman, joka oli määrä pitää Kettulanvuoren ulkoilualueella 31.12.2023 kello 18 – 20. Seura tiedottaa, että tässä tilanteessa ei koeta sopivaksi järjestää tapahtumaa, mutta valokulkueet voivat halutessaan kävellä menehtyneen muistolle.