Hyvät Petäjävesi-lehden asiakkaat!

Olemme vaihtaneet laskutusohjelmistoamme ja siirrymme käyttämään Ropo Capitalin laskutuspalvelua. Laskutusjärjestelmän muutoksen yhteydessä osa viime kuun ilmoituslaskuista pääsi lähtemään väärällä eräpäivällä. Olemme päivittäneet ilmoituslaskujen eräpäivät laskutusjärjestelmään 11.10.2018. Pahoittelemme asiasta aiheutunutta epäselvyyttä. Mikäli asiasta on kysyttävää, niin vastaamme mielellämme.

Huomioittehan, että jatkossa Petäjävesi-lehden tilaus- ja ilmoituslaskujen maksun saajan tilinumero vaihtuu ja pyydämme maksamaan laskunne laskussa ilmoitetulle tilille.

Mikäli ette halua jatkaa tilaustanne, niin pyydämme ilmoittamaan asiasta ennen uuden tilauslaskun eräpäivää. Lasku- ja tilausasioissa voi ottaa yhteyttä toimitukseen 050 366 7691 tai toimitus@petajavesilehti.fi.