Viime sunnuntaina Petäjäveden perheille järjestyi mukavaa puuhaa, kun Mannerheimin Lastensuojeluliiton Petäjäveden yhdistys juhli synttäreitä Aamumaan leikkipuistossa. Perhetapahtuma oli osa Mannerheimin Lastensuojeluliiton valtakunnallista 100-vuotisjuhlavuotta, jonka tapahtumat siirtyivät koronapandemian vuoksi viime syksyltä vuodella eteenpäin. Tarkalleen ottaen tapahtumalla juhlistettiin siis nyt 101-vuotiasta Lastensuojeluliittoa.
Leikkipuisto täyttyi iloisesta vipinästä, kun paikallisia perheitä saapui juhlahulinoihin runsain joukoin viettämään aikaa yhdessä. Tarjolla oli monenlaista yhteistä tekemistä ja rastirata. Leikkien lomassa evääksi nautittiin Aamumaan kodassa makkaraa ja mehua sekä jälkkäriksi kukin sai paahtaa vaahtokarkkeja. Päivän päätteeksi ja synttäreiden kunniaksi jokainen lapsi sai kotiin viemiseksi yllätyspussukan, jonka koostamiseen osallistui MLL:n lisäksi myös K-market Porkkana.

Niina Kelloniemi