Yksi henkilö menehtyi nokkakolarissa Petäjävedellä

 

Petäjävedellä Huttulantiellä (Valtatie 23) sattui maanantaina 25.1. noin kello 15.45 kahden henkilöauton nokkakolari. Onnettomuudessa oli osallisena kaksi henkilöä, jotka olivat kolaroineiden autojen kuljettajat.

Toisen auton kuljettaja, 1950-luvulla syntynyt nainen, menehtyi onnettomuudessa. Toinen kuljettaja loukkaantui vakavasti. Loukkaantunut on viety sairaalaan hoidettavaksi.

Tapahtumahetkellä ajourat olivat lumesta paljaat, mutta kaistojen väliin oli pakkautunut sohjoa. Onnettomuuspaikalla on tällä hetkellä avoinna yksi kaista, jota pitkin liikenne sujuu. Poliisi ohjaa liikennettä.

Poliisi tutkii onnettomuutta ja siihen johtaneita syitä. Tapahtuneesta ei ole tällä erää enempää kerrottavaa. Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta tarvittaessa myöhemmin.