Keskussairaalanmäellä poikkeavat liikennejärjestelyt 18.1 (klo 8.00) – 19.1.2021 (klo 22.00)

 

Keski-Suomen keskussairaalan toiminnot siirtyvät uuteen Keski-Suomen Sairaala Novaan ensi viikon maanantaina ja tiistaina. Muuton aikana keskussairaalanmäellä on poikkeukselliset liikennejärjestelyt maanantaista 18.1. kello 8.00 alkaen aina tiistai-iltaan 19.1. kello 22.00 saakka. Muuton aikana mm. Hoitajantie on suljettu 18.1. (klo 8.00) – 19.1.2021 (klo 22.00). Hoitajantien ajokielto ei koske hälytysajoneuvoja ja takseja.

Bussiliikenne palvelee vanhan sairaalan edessä olevilta pysäkeiltä normaalisti. Hoitajantienpysäkit eivät ole muuttopäivinä poikkeuksellisesti käytössä.

P-Sairaalaan ja P-Novaan ajetaan Länsiväylän kautta. Hoitajantien kautta P-Sairaalaan ei muuttopäivinä voi ajaa.

 

Synnyttäjät: Ensimmäiset synnyttäjät tulevat Sairaala Novaan 19.1.2021 kello 7.30 jälkeen. (Tähän asti synnytykset jatkuvat keskussairaalan tiloissa normaalisti.) Muuttopäivinä synnyttämään tulevia pyydetään tulemaan Sairaala Novaan Kukkumäentien kautta, josta heidät päästetään Hoitajantielle. Tästä synnyttäjät jatkavat ovelle Nova 2, joka sijaitsee nykyisen keskussairaalan puoleisessa päädyssä.

 

Päivystys: Kiireellistä hoitoa tarvitsevien potilaiden hoito aloitetaan Sairaala Novan Päivystyksessä tiistaina 19.1.2021 klo 8.00 jälkeen. Päivystyksen ovi sijaitsee Nova 1 oven vieressä.