Viisi kunnanjohtajahakijaa haastatellaan

 

13 kunnanjohtajahakijasta viisi haastatellaan. Haastatteluun on kutsuttu Kivijärven kunnanjohtaja Pekka Helppikangas Kivijärveltä, Kuhmoisten sivistystoimenjohtaja Mikko Latvala Kuhmoisista, Savukosken entinen vs. kunnanjohtaja Esko Rautiainen Puolangalta, Jämsän entinen kaupunginjohtaja Ilkka Salminen Jämsänkoskelta ja Laukaan hallinto- ja talouspäällikkö Valtteri Väyrynen Multialta.

Haastattelut pidetään 17.11., 19.11. ja 24.11. ja haastateltaville annetaan myös ennakkotehtävä. Mahdollisista soveltuvuustestien käytöstä ei ole vielä päätetty. Valintatyöryhmä valitsee jatkoon pääsevät viimeisen haastattelun jälkeen 24.11.

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Hautamäen mukaan tarkoituksena on saada valinta tehtyä joulukuussa.

Haastateltavilla on vastassa yhdeksänhenkisen valintatyöryhmä, johon kuuluvat kunnanhallituksen puheenjohtajisto: Hanna Hautamäki ja Erkki Havu, valtuuston puheenjohtajisto: Paula Vulli, Hannes Ylikoski ja Tuija Lesonen sekä valtuustoryhmien edustajat: Pekka Ekman, Nina Hirsiaho, Alpo Kukkonen ja Heikki Puhakka. – SK