Diakonian joulukassikeräys

Petäjäveden seurakunnan diakoniatyö järjestää tänäkin vuonna joulukassikeräyksen. Keräyksessä voit lahjoittaa uusia, jokaiseen kotiin sopivia, huoneenlämmössä säilyviä elintarvikkeita tai kodin tuotteita. Kassiksi käy mikä tahansa kassi ja voit lahjoittaa myös yksittäisiä tuotteita. Lahjoituksia voit tuoda 21.12. saakka seurakuntakotiin tilaisuuksien yhteydessä, kirkkoherranvirastoon tai ottaa yhteyttä diakoni Riikka Jussilaan.

Diakoni jakaa kasseja niin kauan kuin niitä on, myös joulun jälkeen mikäli niitä on jäljellä.

Kaiken kokoisia ja kaikenlaisia kasseja tarvitaan. Kaikki tuotteet ovat merkistä tai ostopaikasta riippumatta sopivia, kunhan ne säilyvät huoneenlämmössä.Voit myös lahjoittaa taloudellista apua diakonian rahankeräykseen, seurakunnan tilille FI67 5339 0820 0067 33. Viitteeksi diakonian rahankeräys. Rahankeräyslupa RA/2020/776. – RJ