Syyspäivillä oli rento, välitön tunnelma

 

Se ei kummoista tarvitse, kun ihmiset saavat kohdata toisiaan, vaihtaa kuulumiset ja viettää mukavan iltapäivähetken yhdessä. Asematie 6:n Syyspäivät vastasi kiristyvän korona-ajan tapahtumanälkään. Päivässä kävi yli sata ihmistä.

Seija Saravan ja Ulla Niemenmaan pitämässä lettukahviossa meni lettutaikinaa ämpäritolkulla. Etenkin naisväki tutustui uuteen Kimalle kammarin yrittäjä Linda Saravaan ja yrityksen kauniisti remontoituihin tiloihin. ”Takahuoneessa” toimiva Mirkka Lampisen lemmikkitarvikepuoti herätti myös kiinnostusta ja kauppa kävi.

Petäjävesi-lehden toimittamiseen ei tarvita tänä päivänä kuin työhuone ja tietokone, joten vapaana olevia tilojakin sai katsella sillä silmällä: lehden omistajaseura Petäjäveden Petäjäisillä on vielä vuokrattavana hyviä toimisto- ja liiketiloja noin 90 neliötä tai vähemmän tarpeen mukaan. Syyspäiville saatiinkin mukaan paljon urheiluseuran väkeä sekä uutena vierailijana Nosh-vaatemerkin esittelijä Reetta Myllykoski.

Moni suojautui maskilla ja turvavälien pitäminen onnistui melko hyvin. Koska keli oli mitä mainioin, oli mahdollista istua kahvilla myös ulkona.

Kyläläisille jaettiin 50 kappaletta I love Petäjävesi -kangaskasseja. Ilmaisessa arvonnassa Kimalle kammarin geelilakkaukset (arvo 25 euroa / kpl) voittivat Eila Koivuniemi ja Päivi Lehtomäki, Mirkan lemmikkitarvikepuodin tuotepaketin (arvo 5-10 euroa) Hilda Rosala ja Petäjäisten lämpöiset fanikaulahuivit Marja-Leena Kettunen ja Hanna Rosala. Onnea voittajille ja kiitos kaikille mukana olleille! – SK