Aikuisten lähtöhetki ke 1.7.2020

 

Töllin Taipaleen juoksu sai jälleen liikkeelle isoja ja pieniä

 

Sateinen keskiviikko ei Töllin Taipaleen juoksijoita säikäyttänyt, vaan numeroliivejä tarvittiin tänäkin vuonna satakunta, tarkalleen ottaen 84 kpl. Sade hellittikin pian lasten lähdön jälkeen ja aikuiset pääsivät juoksemaan koko matkan poutaisessa säässä.

Töllin Taipaleen juoksu järjestettiin tänä vuonna yhdeksännen kerran. Juoksijoita oli tuttuun tapaan niin Petäjävedeltä kuin ympäristökunnistakin. Lapsiakin pinkaisi 3,5 km:n Junnu Töllille iso joukko.

Koronan takia tarvittiin muutamia erityisjärjestelyjä, esimerkiksi suihkut ja pukuhuoneet eivät olleet käytössä.

Ennätyksiä ei tänä vuonna rikottu. Nopeimmin maaliin pääsi M40-sarjassa Tuomas Lunttila Saarijärven Pullistuksesta ajalla 40.12. Miesten yleisen sarjan ykkössijan vei Aleksi Niemelä JKU:sta ajalla 41.01. M50-sarjassa ykköseksi tuli Harri Hokkanen Hippoksen Maratonkerhosta ajalla 43.57 ja M60-sarjassa Hannu Rintala niin ikään Hippoksen Maratonkerhosta ajalla 45.05.

Naisten nopein oli tänä vuonna N40-sarjassa juossut Katja Mustonen Koiviston Kipinästä ajalla 46.13. Naisten yleisen sarjan nopein oli Rita Karjalainen Kuopion Reippaasta ajalla 47.00. N50-sarjassa ensimmäiseksi tuli Anne Lyytinen JKU:sta ajalla 57.34 ja N60-sarjassa Sirpa Ropponen Hippoksen Maratonkerhosta ajalla 53.43.

Kuntosarjassa ei kilpailtu, mutta sielläkin juostiin hyviä aikoja. 11,4 km:n matkalla nopeimmin perille pääsi Kimmo Heljasvuo Hippoksen Maratonkerhosta ajalla 50.11.

Lapsista nopein oli tänä vuonna Patrik Rautiainen Äänekosken Urheilijoista ajalla 14.01 ja lähes yhtä nopea oli Olivia Puranen ajalla 14.22.

Juoksun kaikki tulokset löytyvät PetPetin nettisivuilta.

Ensi kesänä Töllin Taipaleen juoksu täyttää 10 vuotta. – MY

Kuvagalleriasta voi bongata itsensä ja tuttuja.