Kuva: muska.fi

 

Ensi lauantaina 25.7. Kanttarin kesäkausi tiivistyy Marija ”Muska” Babitzin konserttiin.

Muska on suomalaisen naisrockin uranuurtaja. Hänen uransa alkoi jo 60-luvulla, jolloin hän oli Suomen ainoa naispuolinen rocklaulaja. 60-luvulla Muska keikkaili Kirkan ja Dannyn kesä -kiertueilla ja oman yhtyeen, Muska & Hot Dogs, hän perusti 1971. Yhtye teki mm. yhteiskiertueita Hurriganesin ja Rauli ”Badding” Somerjoen kanssa.

Ensimmäinen single julkaistiin 1971, minkä jälkeen Muska on levyttänyt säännöllisesti aina vuoteen 2015 asti, jolloin hänelle myönnettiin taiteilijaeläke. Viime syksynä Muska juhlisti 50 vuoden keikkauraansa konserttikiertueella.

– Täytyyhän Kanttarin kesässä käydä yksi Suomen parhaimmista rokkimimmeistä! Ja meno on taattua rock’n rollia! Mukana myös Kirkan ja Sammy Babitzinin parhaimmat hitit, hehkuttaa yrittäjä Anne Niininen.

Show time Kanttarissa 25.7. klo 23.