Kahden keuruulaisen naisen Teatteri Paradoksi tuo keskiviikkona 29. päivä heinäkuuta Petäjäveden Vanhaan Asemamakasiiniin kaksi musiikkipitoista esitystä, jotka kumpikin ovat vajaan tunnin mittaisia.

Ensimmäinen esityksistä, Jäljet hiekassa, nähdään klo 16. Musiikkipitoisen esityksen aikana taiteilija Kirsi-Klaudia Kangas maalaa maiseman, jota siivittävät muusikko Raija Järvensivun laulut. Yleisö voi seurata teoksen valmistumista reaaliajassa. Esitys sisältää upean hengellisen musiikin lisäksi kuningas Daavidin psalmirunoutta.

Paradoksin näytelmä Erakon laulu alkaa klo 18. Se perustuu inarilaisen erakko Albin Tirkkosen elämään, jota käsikirjoittajana toiminut Kangas on tutkinut. Koskettavaa tarinaa kertoo osittain kookas teatterinukke. Näytelmä sisältää mm. Usko Kempin, Larin Kyöstin ja Lasse Heikkilän musiikkia.

Paradoksi on esiintynyt neljän vuoden ajan eri puolilla Suomea monologien, runojen, konserttien ja nukketeatterin merkeissä.

Ohjelmalehtiset Vanhan Asemamakasiinin ovelta, Asematie 14. Kahvila Asemapäällikkö palvelee. – K-K. K 

 

Taiteilija Kirsi-Klaudia Kangas (vas.) ja muusikko Raija Järvensivu.