Petäjäveden seurakunnassa valmistellaan yt-neuvotteluja

 

Petäjäveden kirkkoneuvosto päätti viime viikkoisessa kokouksessaan käynnistää talousvaikeuksien vuoksi yt-neuvottelut koskien koko henkilöstöä, pois lukien kirkkoherra ja talouspäällikkö. Alustavien suunnitelmien mukaan lomautusprosentti tulisi olemaan 20 eli käytännössä yksi työpäivä viikossa per työntekijä. Petäjäveden kirkkoherra Laura Laitinen jatkaa myös Multian kirkkoherran sijaisena 31.12.2020 saakka.

Kirkkoneuvosto päätti myös kirkon varavoimakoneen myymisestä ja tilalle tullaan ostamaan pienempi kone.

Neuvosto käsitteli myös tonttikauppa-asiaa: seurakunta on myymässä Petäjäveden vanhan kirkon säätiölle tontin vanhan kirkon vierestä suunnitelmissa olevaa opastuskeskusta varten. Lopullisen päätöksen asiasta tekee kirkkovaltuusto.

Kirkkovaltuusto kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 26.5. kello 18. Petäjäveden, Keuruun ja Multian seurakuntien yhdistämiseen liittyvä seurakuntalaisten kuulemisilta tullaan järjestämään näillä näkymin kesäkuussa. – SK