Petäjäveden Leijonat ovat tehneet talkoilla Aamumaan leikkipuiston pohjatyöt ja leikkivälineiden kasaamisen. Ehkä jo ensi viikolla sinne päästään leikkimään.

 

 

Aamumaan leikkipuisto valmistuu

 

Petäjäveden seurakunnan leikkipuisto Aamumaan uudistaminen on edennyt vauhdilla, ja näillä näkymin jo ensi viikolla sinne päästään leikkimään. Seurakunta tiedottaa, kun leikkipuistoon saa mennä ja leikkivälineet ovat täysin valmiit ja turvalliset leikkiä.

Petäjäveden Lions Clubin väki on talkoillut useamman päivän pohja- ja pystytystöissä. Aluksi leikkipuiston vanhat istutukset siirrettiin hautausmaalle, jolloin leikkipuistoalue kaksinkertaistui ja hiekkapohjaa saatiin laajennettua. Uusien leikkivälineiden kasaamiseen menee useampi päivä. Torstaina leijonista talkoissa oli presidentti Marko Kuukkanen traktoreineen sekä Sirkku ja Urho Kuukkanen, Markku Jaatinen, jonka kaivuri saatiin myös käyttöön, Juha Kumpunen, Vesa Asunta, Antti Koskinen ja Risto Häyrynen. Petäjäveden S-Market ja K-Market Porkkana lahjoittivat talkoolaisille evästä.

Vanhat leikkivälineet olivat jo todella huonokuntoisia ja ne purettiin pois jo viime kesänä. Leikkipuistoon tulee nyt uusi kiipeilyteline liukumäkineen, ryömintäputki, vieterihevonen, keinulauta ja Jari Kovanen rakentaa vielä uuden hiekkalaatikon kioskeineen.

Aamumaata varten seurakunta on saanut Vesuri-tukirahaa ja useat paikalliset yritykset, yhdistykset ja yksityiset ovat olleet mukana lahjoittajina. – SK