Saara Holm jatkaa OrPossa ja valittiin myös maajoukkueleiritykseen

 

Viime kauden naisten Mestaruusliigan toiseksi paras pisteiden tekijä ja OrPon joukkueen kapteeni, Saara Holm, 22-182, on tehnyt kauden mittaisen jatkosopimuksen Oriveden Ponnistuksen kanssa.

Jyväskyläläinen aloittaa neljännen kauden OrPossa. Petäjäveden Petäjäisten kasvatti tuli syksyllä 2016 Jyväs-Lentiksestä ykkössarjan kautta OrPoon. Holmista kehittyi nopeasti liigatason pelaaja, joukkueensa esimerkillinen ja taisteleva kapteeni sekä samalla ”Sakke” siirtyi kotimaisten pelaajien kärkikastiin.

Alkava kausi toi mukanaan myös kutsun naisten lentopallomaajoukkueen leiritykseen. Leirityksen alkaminen on vielä täysin ilmassa koronaviruksen takia.

Kesken päättynyt viime kausi oli Saara Holmilla nousukiitoa syyskauden. Sitten alkoi mystinen sairastelu, joka toi pitkän kuntoutumisloman, joka kesti kevätpuolelle asti. Uuteen vauhtiin hän pääsi vasta pudotuspelien alla. Hän ehti saavuttaa sadan liigapelin rajan.

– Hyvä maku jäi syksystä. Kevätpuolella vamma haittasi. Harmi, ettei päästy näyttämään joukkueen nousukunnon ylätasoa. Uskon, että kehitykseni jatkuu ja samaa toivon koko joukkueelle. Tavoitteita ei ole vielä aseteltu, kertoo Holm.

Holm opiskelee Jyväskylän yliopistossa luokanopettajaksi ja erityisluokanopettajaksi. Gradu on nyt tekeillä ja sen hän uskoo saavansa valmiiksi jouluksi.

Tästä on hyvä rakentaa joukkuetta uudelle kaudelle, kun valmentajat, kippari toinen hyvistä passareista ovat tehneet jatkosopimukset.

 

(Kuva: Veli-Jussi Lietsala)