Joulun sanoma tulee liki

 

Ihmeellinen ilo -joulunäytelmän ensi-ilta on tulevana lauantaina 14.12.

Petäjäveden vastaremontoitu kirkko herätetään toden teolla henkiin ja näytelmässä se otetaan kokonaan käyttöön. Näytelmä tulee siis kirjaimellisestikin katsojan iholle, ja myös joulun sanoma tulee sydämeen.

On huikeaa nähdä ja kuulla oman kylän tutut ihmiset rooleissaan. Elävä musiikki ja tanssi tuovat musiikkidraaman kohtauksiin upeaa, paikoin mahtipontistakin tunnelmaa. Puvustus ja lavastus vievät menneeseen ja ovat kaunista katseltavaa.

Musiikkidraama huipentuu Jeesuksen syntymään ja pääroolissa nähdään 1,5 kuukauden ikäinen poikavauva, Johanna ja Joel Jylhän pienokainen. Mukana Petäjäveden seurakunnan joulunäytelmässä on kaikkiaan 40 vapaaehtoista näyttelijää ja orkesteri on koottu paikallisista osaajista.

Ohjaajat: Pia Jussila ja Kaarlo Nevala. Käsikirjoitus: Anna-Mari Kaskinen. Sävellykset: Tommi Kalenius. Koreografia: Sini Rautjoki.

Esitysajat: la 14.12. klo 15 ja 18, su 15.12. klo 15, la 21.12. klo 15 ja 18, su 22.12. klo 15 ja 18. Ilmainen koululaisnäytös on perjantaina 13.12. Liput: Aikuiset 7 euroa, lapset alle 12-v. 5 euroa ja alle kouluikäiset ilmaiseksi, yli 10 henkilön ryhmät 5 euroa / henkilö. Lippuvaraukset puhelimitse 0400 816385 maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-16, sähköpostitse osoitteella petajaveden.seurakunta@evl.fi

Tämä kannattaa kokea itse! Tässä kuvatunnelmia kenraaliharjoituksista viime sunnuntailta. – SK