Mystinen taikalaukku juhlistaa päiväkerhojen 50-vuotismerkkipäivää

 

Petäjäveden seurakunnassa juhlistetaan tulevana sunnuntaina päiväkerhojen 50-vuotista taivalta perhemessun jälkeisellä ruokailulla ja kakkukahvilla sekä Lastenteatteri Loihun esityksellä. Messu Petäjäveden kirkossa alkaa kello 10, ruokailu seurakuntakodilla noin kello 11 ja lastenteatteri esitys kello 12. Esitys kestää puoli tuntia.

Lastenteatteri Loihu esittää aivan uuden näytelmänsä Mystinen matkalaukku. Kytysen veljekset Kyösti ja Kalevi ovat löytäneet reissuillaan eriskummallisen matkalaukun. Oikeamielinen superkaksikko päättää palauttaa laukun oikealle omistajalle, mutta mistä kummasta kapsäkin haltija voisi löytyä? Löytyisikö laukun sisällöstä vihje tähän päätä kuumottavaan mysteeriin?

Lastenteatteri Loihun Mystinen matkalaukku -näytelmä vie katsojan mukaan musiikilliseen ja vuorovaikutteiseen seikkailuun, jossa jokaisen katsojan apua tarvitaan matkalaukun arvoituksen selvittämiseen. Esityksen näyttelijät ovat Kimmo Riikonen ja Joonas Purojärvi. – SK