Purettua leikkipuistoa on jopa käytetty koiran ulkoilutuspaikkana. Uusien leikkivälineiden saaminen kylän lapsia varten on nyt käytännössä 3 000 eurosta kiinni.

 

 

MLL haastaa mukaan Aamumaa-hankkeeseen

 

Seurakunnan leikkipuiston uusia leikkivälineitä varten on myönnetty Vesurin tukirahaa, mutta rahoituspäätös odottaa vielä Ely-keskuksen hyväksyntää. Lisäksi jotkut paikalliset tahot ovat jo luvanneet lahjoituksia, mutta vielä potista puuttuu noin 3 000 euroa, jotta puistohanke toteutuisi tämän syksyn aikana.

– Tavoitteena on, että saisimme puistoasian maaliin tämän vuoden aikana, kirkkoherra Laura Laitinen toteaa. Petäjäveden seurakunnan oma taloustilanne on niin tiukka, ettei puistoon ole varaa laittaa rahaa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Petäjäveden yhdistys on ilmoittanut osallistuvansa Aamumaan leikkipuistohankintoihin 200 eurolla. Yhdistys haastaakin nyt muita Petäjäveden yhdistyksiä sekä yrityksiä mukaan puistotalkoisiin, itse hyväksi katsomallaan summalla. Myös yksityiset ihmiset voivat tehdä lahjoituksen.

Lahjoitusasioissa voi olla yhteydessä suoraan seurakunnan lastenohjaaja Tuija Lesoseen (0400 826195, petajaveden.paivakerhot@evl.fi).

Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hanna Hautamäen mukaan kunnanhallitus käsittelee Aamumaan puistohankeasiaa tulevassa kokouksessaan 16.9. Kunnan yksi varhaiskasvatuksen yksikkö käyttää myös Aamumaan leikkipuistoa säännöllisesti toiminnassaan. – SK