PetPet- Komeetat Petäjäveden tekonurmella perjantaina 5.7.

 

Viime pelistä jäi niin huono maku, että nyt pitää parantaa. Kaikki pelaajat paikalla, joten täysillä kimppuun heti alusta lähtien. Mutta niinhän siinä käy, että vastustaja sen eka maalin tekee, jo 10 minuutin kohdalla.

No, maalintekotilanteista homma ei jäänyt kiinni. Tolpat kolisivat ja läheltä piti monta kertaa. Puolen tunnin kohdalla vapari, ja Santeri (Paltamaa) näytti mitä tapahtuu, kun keskittyy ja haluaa laittaa pallon maaliin.

Mutta sitten tapahtui taas jotain ihmeellistä. Täysi nukahdus, ja annoimme kaksi maali Komeetoille. Puoliajalle mentiin 1-3 häviöllä. Onhan se ihme, jos ei tulla uudestaan pellin mukaan: niin paljon paikkoja on ollut, ja tulee olemaan, jos jaksetaan yrittää.

Toinen jakso olikin parempi. Komeetat meni tosin jo 1-4 johtoon, mutta meiltä kuitti heti seuraavasta hyökkäyksestä. Eerik Lahtinen sijoitti alakulmaan 2-4.

90 minuutin kohdalla Pyry Tuominen juoksi kaikilta karkuun ja teki 3-4. Jos Santerin kaatamisesta olisi saatu oikeutettu pilkku, niin peli olisi päättynyt tasan, mikä olisi ollut oikeutettu tulos.

 

Nyt mennään tauolle, sitä kestää 31.7. saakka. Sitten taas jatketaan. Täytyy toivoa, että sama tekeminen jatkuu syksyllä, sillä nyt saatu vire on oikea, ja olen varma, että syksy on meidän.

Ollaan 2 pistettä lohkon kärjestä, joten kaikki on auki.

Pelaajapuolella tapahtuu muutama muutos. Akseli Jylhä astui armeijan sinisiin, ja rosterista poistuu myös Niklas Räty, mutta on tulossa uusia pelaajia. Heikki Mannisenmäki pukee PetPetin paidan varmaankin seuraavassa pelissä ja Justus Sydänmaa tulee kanssa mukaan, joten rosteri säilyy hyvänä.

 

Pelaajat:

Janne Väänänen, Jouni Heiskanen, Santtu Nieminen, Ville Laurio, Niklas Räty, Henri Jäntti, Akseli Jylhä, Ville Heikkinen, Aleksi Paltamaa, Santeri Paltamaa, Pyry Tuominen, Eerik Lahtinen, Juha-Pekka Manninen, Paavo Linna, Elmeri Seppänen, Chutited Pisin, Marko Kallioinen.

 

Peliraportti Olli-Pekka Mäkelä / Kuvat Hanna Mäkinen