Kesällä Petäjäveden Osuuspankin kassalla palvelee uusi kasvo, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelija ja työharjoittelija Antti Glad.

 

 

Osuuspankin palveluajat muuttuvat

 

Petäjäveden Osuuspankin palveluajat muuttuvat asiakaskäyttäytymisen muutoksen vuoksi. Kassapalvelut vähenevät, mutta toisaalta ajanvarauksella tehtävä asiakaspalvelu lisääntyy.

Elokuun alusta alkaen kassapalveluita ei ole enää saatavilla joka arkipäivä, vaan kassan aukiolo keskitetään kolmelle päivälle maanantaille, keskiviikolle ja perjantaille kello 10-13. Pankin kassapalveluita ovat käteisen nosto tiskiltä, laskun maksu ja käteisen rahan tilillepano.

Toimitusjohtaja Jaakko Ylitalon mukaan muutoksella vastataan asiakkaiden muuttuvaan pankkipalveluiden käyttöön. – Kassapalvelut tullaan kyllä säilyttämään, varsinkaan ikääntyneet asiakkaat eivät pärjää ilman niitä. Tarve on kuitenkin vähentynyt huomattavasti, sillä yhä useampi asiakas hoitaa asiansa verkon välityksellä.

– Asiakkaita palvellaan joustavasti jatkossakin ja ajanvarauksella onnistuu muut kuin kassapalvelut kaikkina arkipäivinä kello 8-18 välillä, Jaakko Ylitalo sanoo. – SK