Näistä Keijo Ekmanin suomenpystykorvan pennuista yksi tulee ”lainakoiraksi” mukaan nuorten koirakerhoon. paikallisen metsästysväen järjestämään kerhoon voi tulla oman koiran kanssa tai ilman.

 

 

Nuorten koirakerho alkaa pian

 

Petäjäveden riistanhoitoyhdistys ja Petäjäveden Erämiehet ry järjestävät uutena kokeiluna paikallisille nuorille koirakerhon, jossa voi viettää mukavaa aikaa oman koiran tai ”lainakoiran” kanssa. Lainakoiria on mukana paikan päällä. Metsästyksestä ei tarvitse olla kokemusta eikä kiinnostusta, vaan kerho sopii kaikenlaisille koiraharrastajille tai vasta omasta koirasta haaveilevalle.

Kerho on suunnattu yli 12-vuotiaille, mutta nuoremmat voivat tulla mukaan yhdessä aikuisen kanssa.

Koirakerho kokoontuu torstai-iltaisin yhdestä kahteen tuntia kerrallaan. Ensimmäinen kerta on ensi viikolla, torstaina 16.5. Koirakerhoa pidetään viisi kertaa, jonka jälkeen katsotaan, halutaanko kerholle jatkoa.

Teoriassa ja käytännössä syvennytään koiranpitoon yleisesti ja arkitottelevaisuuteen, kuullaan eläinlääkärin luento koiran ensiavusta, tehdään koiranäyttelyretki 16.6. Jämsään sekä yhteislenkki koirien ja makkaranpaiston merkeissä. Arkitottelevaisuuskerralle ja yhteislenkille pitää alle 14-vuotiailta kerholaisilta olla aikuinen mukana.

Maksuttomaan kerhoon otetaan mukaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Koirakerhon ilmoittautumiset Niina Koivulalle 8.5. mennessä osoitteeseen niina.koivula.1@gmail.com. Ilmoita viestissä nimesi, ikäsi, koirasi nimi, rotu ja ikä. Kerho pidetään Petäjäveden keskustassa. – SK