Miilun sunnuntaisessa hyväntekeväisyyskonsertissa yleisöä viihdyttivät Kaija Lustila ja Jari Puhakka sekä petäjävetiset Antti Riikonen ja Matti Puranen.

Kaija Lustilan ja Jari Puhakan osuuksissa kuultiin muun muassa takuuvarmoja tangoja ja kevyttä, tanssilavoillekin istuvaa iskelmää.

Tummaäänisen Lustilan live-säestäjänä toimi pianisti Puhakka. Lustilan ja Puhakan esityksistä mieleen jäi erityisesti hieno encore, jossa äänessä olivat vain laulaja ja pianisti, ilman bändin korvannutta taustanauhaa.

Petäjävetisen yleisön suuri mielenkiinto kohdistui konsertissa myös Antti Riikosen ja Matti Purasen osuuksiin.

Heti konsertin alkajaisiksi yleisölle tarjoiltiin ensiesityksenä kaksi Karaokelähettiläs Antti Riikosen tuoretta musiikkivideota. Vanha holvikirkko -videossa Riikonen tunnelmoi Petäjäveden vanhassa kirkossa. Hiljainen kylätie -videossa kamera on viety Antti Riikosen kotikulmille Metsäkulman Kaunikkikankaalle.

– Molemmat videot julkaistaan YouTubessa tulevan viikon aikana, lupaa Riikonen.

Miilun yleisölle Riikonen lauloi Vain lunta kaikkialla ja Sininen huivi -kappaleet.

Karaokekilpailujen kestomenestyjäksi tituleerattu Kintauden Matti Puranen esitti konsertissa kappaleet Sinä sunnuntaina sillon ja Liian kauan lian vähän aikaa. Varsinkin country-henkiseen Sinä sunnuntaina sillon -kappaleeseen Purasen olemus ja ääni sopivat erinomaisen hyvin.

Osa hyväntekeväisyyskonsertin tuotosta ohjautuu konsertin järjestäjän mukaan Petäjäveden Petäjäisille lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukemiseen. Petäjäiset vastasi myös väliaikahvituksesta. Esimerkiksi leivonnaisia olivat talkoilla tehneet lentopalloilijoiden vanhemmat.

Lipun konserttiin osti noin 120 henkeä. Taimi Ahonen  tuli  konserttii Jyväskylästä, Pekka Vuorimäki Vihtavuoresta. Antti Riikonen on molemmille tuttu entuudestaan,sekä hyvänä karaokelaulajana että muistakin yhteyksistä. Riikosen musiikkivideoiden julkistamisen lisäksi Ahosen ja Vuorimäen houkutti konserttiin myös Kaija Lustilan ja Jari Puhakan ammattitaito. – HM