Tänään lauantai-iltana kello kuusi uuden kellotapulin kellot soivat ensimmäistä kertaa, kun soitetaan huomenkellot.

Aamulla kajahtaa myös ennen aamukymmenen perhekirkkoa, jossa pääsee näkemään kirkkoremontin tulokset! Mukana esiintymässä ovat myös kaikki seurakunnan kuorot. Kolehti kerätään leikkipuisto Aamumaan hyväksi, sillä sitä on tarkoitus uudistaa jo tämän vuoden aikana.

Messun jälkeen arkkitehti Markku Mykkänen ja entinen kirkkoherra Seppo Ojala kertovat vielä kirkon remontista ja sen vaiheista.

Noin kello 11.30 alkaen vietetään Yhteisvastuutapahtumaa, jossa Eeva-Liisa Pitkäsen Napsukka -suomenhevonen kyyditsee ja Tapani Nislin ajeluttaa moottorikelkalla. Mäkeä lasketaan Aamumaan pikkumäessä.

Seurakuntakodilta saa lounasaikaan vatsat täyteen edullisesti hernerokalla ja grillikodassa paistuu makkaraa. Tarjolla on myös pullaa, munkkeja ja lettuja. Luvassa on myös kasvomaalausta, kuvasuunnistusta ja jäätimanttien etsintää. Päivän tuotto menee Yhteisvastuukeräykseen. – SK