Petäjäveden kunnan teknisen toimen järjestämässä huutokaupassa entisen käsi- ja taideteollisen oppilaitoksen tiloissa kuhisi reippaasti väkeä. Myynnissä oli runsaasti kaikenlaista ylijäämätavaraa huonekaluista koneisiin ja työkaluihin. Tunnelma oli mukava ja välitön, ja huumori hersyi asiaankuuluvalla tavalla. Meklari Heikki Puhakalla oli topakka tyyli: jos huutoja ei tullut, hän totesi, että ovatko tänne kerääntyneet kaikki persaukiset petäjävetiset – ja vieläpä kaikki, joilla on peukalo keskellä kämmentä! Hiljaisuutta kommentoitiin myös yleisössä, että onpa Petäjävedellä mykkää väkeä.

Hiljaisuutta ei kuitenkaan ollut kauan ja tavaraa meni todella hyvin kaupaksi. Kunnanjohtaja Eero Vainiokin hankki lapsille kerrossängyn ja poranteriä puhdetöihin. Hyväntekeväisyyshuutokaupan tarkka tuotto tiedetään ensi viikolla. Raha käytetään lapsiin ja perheisiin Petäjävedellä. – SK