Kaukaloon pyritään tekemään jää heti, varmaan jo ensi viikolla, kunhan sää menee selvästi pakkasen puolelle. Huoltorakennuksen pukuhuone on avoinna ja kaikkien kuntalaisten käytössä arkisin kello 8-21 ja viikonloppuisin kello 10-19.

 

Kaukalon pukuhuoneeseen saatiin uusi EpiFlex-matto

Jääkiekkokaukalon huoltorakennuksen pukuhuoneet on nyt päivitetty, siistitty perusteellisesti ja laitettu hyvään kuntoon. Pukuhuoneisiin asennettiin vanhojen irtomattojen tilalle uusi, kiinteä EpiFlex -kumimatto, joka on erinomainen luistelijoille, mutta myös muille urheilijoille. Se helpottaa jatkossa myös tilojen siivousta.

Maton asensi Keuruun Maalaus- Ja Mattotyö Ky ja urakka maksoi noin 10.000 euroa. Joitain kalusteita myös vaihdettiin, ja lvi-asennukset hoiti LVI-huolto Salmela Teemu Ky. Suuressa roolissa oli kuitenkin Petäjäveden Työpajan väki, joka irrotti ja kiinnitti pukuhuoneiden penkit ja maalasi ovet.

Kunnassa harkitaan, että jatkossa isoa saunatilaa vuokrattaisiin myös ulkopuolisille. Saunaan mahtuu samaan aikaan joukkueellinen miehiä. Nyt se on ollut lähinnä jääkiekkoilijoiden ja jalkapalloilijoiden käytössä.

Huomisen 1.12. -tapahtumassa siellä pidettiin yleinen miesten lenkkisauna. – SK