Petäjäveden Osuuspankin toimitusjohtaja Jaakko Ylitalon mukaan remontilla saadaan lisää pankkiasioinnin toimivuutta ja yksityisyyttä. Palveluneuvoja Aini Malmberg muistaa, miten viimeksi pankkisalia remontoitiin pankkilakon aikana vuonna 1990. Aikaisemmat tiskit olivat tummat ja nykyisiäkin massiivisemmat.

 

Petäjäveden Osuuspankki remontoi pankkisalinsa kokonaan vastaamaan tämän päivän tarpeita. Remontti kestää kolme viikkoa, 10.-28.9. välisen ajan. Remontin ajan asiakkaita palvellaan talon alakerrassa kerhohuoneella. Pankki on kokonaan suljettu sähkötöiden vuoksi vain 6.9. Toiveena on, että remontin ajan asiakkaat käyttäisivät mahdollisimman paljon sähköisiä palveluita.

– Uudistamme koko pankkisalin ja huoneet. Kassapalveluille tulee yksi paikka ja työntekijöille saadaan neljä neuvotteluhuonetta, toimitusjohtaja Jaakko Ylitalo kertoo.

 

 

Talletusautomaatti helpottaa arkea

Remontin myötä toiminnallisuus paranee kaikin puolin ja asioinnin yksityisyyttä saadaan lisää – ja sitä asiakkaat ovatkin toivoneet. Yhdelle kassa-asioinnin pisteelle tulee myös vuoronumerojärjestelmä, jonka avulla voi asioida kassa- ja neuvontapalveluihin liittyvissä asioissa ilman ajanvarausta. Uusia tallelokeroita varten pankkisaliin tulee oma huoneensa.

Merkittävä uudistus on ottoautomaatin viereen tuleva talletusautomaatti, joka helpottaa kaikkia, mutta erityisesti petäjävetisiä yritysasiakkaita, kun milloin vain voi tallettaa käteistä ja sen saa heti omalle tilille.

Ylitalo kertoo, että myös kierrätystä hyödynnetään ja uuteen pankkisaliin on ostettu uudenveroisia, vähän käytettyjä kalusteita.

Pankkitaloa onkin käyty nyt asteittain läpi; kolmisen vuotta sitten tehtiin taloon piha-, julkisivu- ja kattoremontti. – SK