Petäjävesi-lehti ja Petäjäveden kunta haastavat kunnan työntekijät, päättäjät, yhdistysaktiivit, päiväkotien ja koulujen väen sekä ihan kaikki petäjävetiset hyvän tekemiseen kunnan 150. juhlavuoden kunniaksi.

Petäjävesi-lehdelle voi lähettää tekstiviestillä, sähköpostilla tai facebookin kautta viestin otsikolla 150 hyvää tekoa omasta tai toisen tekemästä hyvästä teosta Petäjävedellä. Hyväntekijöiden nimet jäävät vain toimituksen tietoon ja teot julkaistaan nimettömänä. Joistain voidaan toki tehdä myös erikseen lehtijuttuja.

Tavoitteena on pistää hyvä kiertämään ja saada kesään mennessä kasaan 150 hyvää tekoa Petäjävedellä. Petäjävesi-lehti julkaisee hyvien tekojen listaa kevään aikana sekä lehdessä että kotisivuilla. Hyvät teot voivat olla ihan pieniäkin asioita, pääasia että ne ilahduttavat. Esimerkiksi jos ilmoitit eteenpäin lemmikkikarkulaisesta, teit naapurinkin lumitöitä, yllätit kotiväen suursiivouksella tai ihan mitä vain!

Ystävällinen teko ei maksa mitään ja hyvän tekijä saa itsekin lämpimän sydämen! – SK