Emännän sijainen Sirkka Lönn ja talouspäällikkö Rauni Myyry aloittivat työnsä seurakunnassa 1.9.

 

Petäjäveden seurakunnan uusi talouspäällikkö Rauni Myyry ja emännän sijainen Sirkka Lönn aloittivat työnsä Petäjävedellä viime perjantaina.

Talouspäällikkö Myyry toimi ennen Petäjävedelle tuloa 15 vuotta Laukaan asumispalvelusäätiön toimistonhoitajana. Uuden työnsä Rauni Myyry aloittaa erittäin innostunein mielin. – Tämä on vähän erilainen maailma kuin tuo edellinen, jossa hoidettiin vanhusten vuokra-asumista, miettii Myyry.

Seurakunnan talouspäällikkönä Myyry tekee 80 prosenttista työaikaa. Ennen Myyryä talouspäällikönä toiminut Hannele Taponen jää eläkkeelle joulukuun ensimmäisenä päivänä. Nykyisin Jyväskylässä asuva Rauni Myyry on kotoisin Pohjois-Karjalasta Kiteeltä.

Noin vuoden mittaisen sijaisuuden seurakuntakodin emäntänä tekevä Sirkka Lönn asuu Jyväskylässä, Ruokkeella. Ennen Petäjävedelle tuloa Lönn toimi kolmen vuoden ajan Uuraisten Autobaarin yrittäjänä. Sitä ennen Lönn ehti toimia kymmenen vuoden ajan lastenkodin emäntänä Lohikoskella. – HM